"Jakość i bezpieczeństwo żywności warunkiem sukcesu rynkowego producenta i zadowolenia klientów"
W branży spożywczej jakość produktów oraz bezpieczeństwo ich stosowania to elementy, których nie można lekceważyć. W codziennej pracy dokładamy wszelkich starań, by nasze wyroby spełniały wszystkie kryteria jakościowe i odpowiadały oczekiwaniom naszych Klientów. O wysoki standard smażonej cebulki dbamy w oparciu o uzyskane certyfikaty. Wśród nich warto wymienić:
- BRC, świadczący o prawidłowej produkcji oraz dopuszczeniu produktu do obrotu po przejściu szeregu testów i inspekcji,
- IFS, który stanowi o standardach w branży spożywczej, przede wszystkim na terenach zachodnich Europy,
- RSPO, potwierdzający zachowanie standardów istotnych dla kwestii społecznych i środowiskowych,
- KOSHER, potwierdzający koszerność danego wyrobu,
- FDA, który świadczy, między innymi, o braku negatywnego wpływu danego produktu na zdrowie konsumenta.
- ISO 28000, który stanowi obiektywne potwierdzenie stosowania dobrych praktyk dotyczących zarządzania ryzykiem i ciągłością działania w łańcuchu dostaw.